Meer rentabiliteit door soepel verlopende productie.

De Overall Equipment Efficiency (OEE) is de maatstaf voor hoge toegevoegde waarde. Storingen in de productieflow dienen uitgesloten te worden. Als servicespecialist voor technisch onderhoud conform DIN 31051 en technische reiniging van complete industriële installaties zorgt SCHOLPP voor doorlopende modernisering en soepel verlopende productie.

Onze industrieservice is gebaseerd op geïntegreerde onderhoudsconcepten (TPM - total productive maintenance) met allesomvattende procesoptimalisering: van de machinefunctionaliteit en verbetering van de technische infrastructuur tot en met de kwalificaties van de teams.

 Voor storingsvrij bedrijf

Op het gebied van technische reiniging en onderhoud bieden wij bijvoorbeeld een materiaalvriendelijke reiniging met CO2-straaltechniek, hogedrukreiniging met water en op uw wensen afgestemde service voor luchttechnische installaties (ACS - air conditioning systems) en complete continu-lakinstallaties evenals individuele concepten voor vloeistofmanagement voor alle koel- en smeermiddelen in het productieproces.

 Voor slanke processen

Wij bieden ook outtasking: u kunt uw arbeids- en tijdsintensieve technische en administratieve deeltaken aan ons uitbesteden, bijvoorbeeld voor- en eindmontage, kwaliteitscontrole, klachtenbehandeling, verpakken enz.

Alle diensten zijn integraal bestanddeel van een totaalpakket, dat afgestemd wordt op uw wensen.

Reinigen met een CO2-stralen technologie (Droogijsstralen)

Kijk op YouTube

Hoge druk water reinigen tot 3000 bar

Kijk op YouTube