SCHOLPP is de installatiepartner voor de dranken- en voedingsmiddelenindustrie

Producenten van levensmiddelen stellen zeer speciale eisen aan leveranciers van machines en aan industrieserviceverleners die werken in gevoelige productiesectoren. Er moet niet alleen worden voldaan aan de wettelijke hygiënevoorschriften, maar ook aan hoge eisen met betrekking tot de aard en de kwaliteit van de productieapparatuur.

Hoge eisen in een bedrijfstak vragen om betrouwbare industrieservice

De voedings- en genotmiddelenindustrie is een van de meest gereguleerde sectoren. De productie van levensmiddelen is onderworpen aan de strengste regels en intensieve controles. Dat heeft ook specifieke gevolgen voor de machines en apparatuur die ingezet worden. SCHOLPP kan machinebouwers en machinegebruikers hierbij effectief ondersteunen met industrieservice in de vorm van assemblage en installatie, verplaatsing en modernisering.

SCHOLPP biedt passende oplossingen voor een geavanceerde branche

Hoge productiviteit en functionele nauwkeurigheid zijn kenmerken van de machines en systemen van een voedselverwerkend bedrijf. Ze moeten toekomstproof zijn – niet alleen in technisch opzicht, maar ook op het gebied van hygiëne en productkwaliteit. Industrieservice van SCHOLPP voldoet aan de eisen van de voedingsindustrie volgens de nieuwste normen – van technische competentie en hygiënevoorschriften tot de hoogste kwaliteit in cleanroomomgevingen.