Uw lasten zijn onze zorg

De SCHOLPP Groep, de toonaangevende dienstverlener voor de verplaatsing en montage van industriële installaties, is marktleider in wereldwijde industriële montage. Meer dan 750 medewerkers op 11 Duitse en 4 wereldwijde locaties helpen u en uw bedrijf beweeglijk te houden, met jaarlijks circa 20.000 transport- en montageopdrachten – tot nu toe in 50 landen. SCHOLPP helpt al 65 jaar andere bedrijven bij uitdagende klussen. Wij zijn ooit begonnen als kraanbedrijf en dankzij tevreden klanten zijn we uitgegroeid tot internationale aanbieder van systeemdiensten. Als middelgrote en door de eigenaar zelf geleide onderneming zorgt SCHOLPP er ook nu nog steeds voor om de afstand tot de klant bijzonder kort te houden.

Voor machineverplaatsingen en machinemontage bent u aan het juiste adres bij SCHOLPP GmbH met diverse vestigingen in Duitsland: Dietzenbach bij Frankfurt/M, Stuttgart, Chemnitz, Berlijn, Erfurt en Nordhorn. Buiten Duitsland hebben wij vaste locaties in Barcelona/Spanje, Milaan/Italië, Kuala Lumpur/Maleisië en Shanghai/China.

Het eveneens tot de SCHOLPP Groep behorende PTC PressEngineering GmbH breidt het dienstenspectrum uit met modernisering, service en retrofitting/refurbishment van persen en andere machines.

SCHOLPP's eigen merk TimeProfessionals maakt u ook beweeglijk op personeelsgebied, want u kunt daar medewerkers inhuren op het moment dat u ze nodig hebt, zowel voor technische/industriële als commerciële/administratieve functies – in heel Duitsland, vanuit meerdere locaties. Met TimeProfessionals worden vaste personeelskosten variabel.